Her på siden kan du læse mere om vinbutikken, restaurantkonceptet og åbningstiderne.
Vinbutikken har åbent onsdag til fredag fra 11 til 17 og lørdag fra 11 til 14.
Omskifteligt sortiment med 100-200 forskellige vine på hylderne. Gode tilbud på udvalgte vine, kassetilbud og smagekasser med rabat.
I vinbutikkens åbningstid er der også et udvalg af vine på glas som kan nydes på terrassen eller i butikken.
Følg os på Instagram og Facebook - her er der ofte gode vintilbud samt nyt om vine og restaurantarrangementer.
På udvalgte datoer afholdes der om aftenen restaurantarrangementer i vinbutikken, du kan se mere om arrangementerne og de åbne datoer herunder, vær opmærksom på at bordbestilling er nødvendig.
Hvis I er en gruppe som vil ud og spise på en dato hvor der ikke lige nu er åbnet op for et arrangement så tag kontakt, måske kan vi åbne op på den pågældende dato til jeres arrangement.
Menuerne kendes ofte først på selve dagen, på denne måde kan vi bruge råvarerne i deres sæson, efter tilgang og når de er allerbedst. Retterne kan tilpasses - spørg til det ved reservation eller på selve dagen.
Herunder er priserne og menueksempler som viser lidt om madstilen :
5 retters menu : 500 kr.
Vinmenu med 5 vine : 395 kr. Smageglas vinmenu : 250 kr.
Eksempel på 5 retters menuen :
-Stenbiderrogn, pink grape, creme, rødløg og dild.
-Skærising, røget agurk, appelsinvinaigrette og karse.
-Parmaskinke, syltet grøn figen og trøffelolie.
-Perlehønebryst, ristede skorzonerødder og cremet rosmarinsauce.
-Rabarbersorbet, lime/hibiscus-sirup, græskarkernekrokant og hvid chokoladecreme.
7 små retter : 350 kr. pr. person. Serveres som deleretter ved jeres bord "Familystyle menu".
Menueksempel :
-Grøntsagsbruchetta med basilikum og græskarkerneolie.
-Koldrøget laks med fennikel og Yuzu.
-Ristet kuller, citrusvinaigrette og palmekål.
-Parmaskinke med grissini, syltet tomat og trøffel/purløgs-mayo.
-Bagte peberfrugter med havtorn"balsamico" og ristede solsikkekerner.
-Rosmarinstegt frilandskylling, blommerelish og spidskål.
-Dansk øko brie med syltede grønne tomater og sprødt rugbrød.
ELLER
-Cremet vaniljeis, syltet rabarber og pistaciekrokant.
22/5 SMAG Rosé.
5 små retter : 250 kr.
3 smageglas 150 kr.
Ost/dessert kan tilkøbes (+75 kr.)
29/5 SMAG vin fra Bordeaux.
5 små retter : 250 kr.
3 smageglas 150 kr.
Ost/dessert kan tilkøbes (+75 kr.)
5/6 SMAG Asparges/Riesling.
UDSOLGT
8/6 Familystyle menu
7 retter til 350 kr.
19/6 SMAG Asparges/Riesling
5 små retter : 250 kr.
3 smageglas 150 kr.
Ost/dessert kan tilkøbes (+75 kr.)
20/9 20 retter : 695 kr.
UDSOLGT
4/10 SMAG Pingus : 2795 kr.
10 cl. Pingus. Herefter 5 retters menu med PSI og Flor de Pingus.
9/10 SMAG Pinot Noir
5 små retter : 250 kr.
3 smageglas 150 kr.
Ost/Dessert kan tilkøbes (+75 kr.)
2/11 Barolomiddag 1200 kr.
3 "hovedretter" og 3 Baroloer.
Velkomstdrink, dessert og kaffe kan tilkøbes.
15/11 20 retter : 695 kr.
UDSOLGT
Kommende restaurantdatoer i kalenderen lige nu :
5 retter - 5 vine
Lørdag den 27. april. UDSOLGT
Fredag den 3. maj.
Lørdag den 4. maj.
Fredag den 17. maj.
Lørdag den 18. maj.
Fredag den 31. maj.
Fredag den 14. juni.
Lørdag den 15. juni.
Fredag den 21. juni.
Lørdag den 29. juni.
SMAG på en torsdag
NU HVER TORSDAG.
Dog med forbehold for enkelte lukkede datoer.
Andre arrangementer
Onsdag den 22. maj. SMAG Rosé.
Onsdag den 29. maj. SMAG vin fra Bordeaux.
Onsdag den 5. juni. Asparges/Riesling. UDSOLGT
Lørdag den 8. juni. Familystyle menu/7 retter.
Onsdag den 19. juni. SMAG Asparges/Riesling.
20. september. 20 retters menu. UDSOLGT
Fredag den 4. oktober. SMAG Pingus.
Onsdag den 9. oktober. SMAG Pinot Noir.
Lørdag den 2. november. Barolomiddag.
15. november. 20 retters menu. UDSOLGT
SMAG Mad & Vin
Hollands Gaard 10
4800 Nykøbing Falster
Hvis du vil booke bord eller har spørgsmål så kontakt os her :
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes